Particulieren

Visie

Werkwijze

Christa Koerts

Psychische APK

Loopbaan APK

Coaching

Loopbaanbegeleiding

Verzuimbegeleiding

Teambuilding

Workshops

Psychische APK

Loopbaan APK

Persoonlijke 

begeleiding

Relatiebegeleiding

Jongeren

 

Zijn er dingen waar u steeds weer tegenaan loopt, die u graag zou willen veranderen, en wil dat maar niet lukken? Bent u diep ongelukkig, overspannen of bang dat te worden? Lopen er dingen niet lekker in de relatie met uw partner, kinderen, werkomgeving?

 

Sta stil, open de deur, kijk in de spiegel, kom in beweging, ga op onderzoek uit. Met onze hulp zoekt u uw ingesleten patronen, maar ook uw innerlijke drijfveren en uw onaangeroerd potentieel.

 

Chance2change helpt u graag bij het bewaken van uw psychische gezondheid. Wacht niet te lang met hulp vragen, pleeg onderhoud. Voorkomen is immers beter dan genezen. Een kort of een lang traject, samen kijken we wat het beste werkt. En hoe we dat dan aanpakken.

 

 

 

 

Psychische APK

Dit onderzoek is gericht op het functioneren van de persoon in zijn (werk)omgeving. De uitkomst geeft inzicht in: 

 

 • kwaliteiten en valkuilen
 • zelfvertrouwen
 • omgaan met grenzen
 • energiebalans
 • terugkerende gedragspatronen die belemmerend werken

 

Het resultaat is een sterkte-zwakteanalyse, inzicht in eigen mogelijkheden en 

beperkingen en het geeft u concrete voorstellen voor de toekomst. 

 

 

 

Loopbaan APK

Dit onderzoek is gericht op loopbaanontwikkeling. De uitkomst geeft inzicht in: 

 

 • geschiedenis: loopbaan tot nu toe
 • kwaliteiten en valkuilen
 • inspiratiebronnen en voorwaarden
 • zelfvertrouwen, omgaan met grenzen, energiebalans
 • terugkerende gedragspatronen die belemmerend werken in de loopbaan
 • match tussen persoon, functies en type organisatie

 

Als resultaat heeft u zicht op de mogelijkheden binnen uw eigen loopbaan, met een stappenplan voor de toekomst.

 

 

 

 

 

Persoonlijke begeleiding

Elk mens voelt zich wel eens uit balans. Dat hoeft niet erg te zijn, het hoort bij de ontwikkeling van je leven en is zelfs nodig om te groeien. Maar uiteindelijk zoekt elk mens toch naar balans, in zijn leven en in zijn werk, en daartussen. Dat betekent keuzes maken, en daar wil chance2change graag bij helpen. 

 

Onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, voortdurende ruzies, moeite met 

intimiteit, te weinig assertiviteit, te weinig voelen of juist te gevoelig zijn, zijn maar een paar voorbeelden van problemen waarmee u bij ons aan kunt kloppen. 

 

Samen bekijken we of u baat heeft bij een aantal gesprekken bij wijze van 

jaarlijkse ‘psychische APK’ of ‘loopbaan APK’, of dat u toch misschien een langer traject nodig heeft. Ook bespreken we de aanpak. We hebben geen divan, en gebruiken niet alleen een tafeltje met twee stoelen, maar werken graag met technieken uit de psychodrama of organisatie- en familieopstellingen.

 

 

 

 

Relatiebegeleiding

Als het tussen u en uw partner niet loopt zoals u zou willen, kunnen een paar gesprekken al veel verschil maken. Misschien weet u niet hoe u uw partner moet vertellen hoe u dingen anders wilt, heeft u voordurend verschil van mening over de opvoeding van de kinderen, of ruzie over geld. Of vindt dat uw partner er de schuld van is dat u niet gelukkig bent. Gesprekken, dramatechnieken, visualiseringen kunnen u helpen uw relatie weer op de rails te krijgen.

 

 

 

 

Jongeren

Pubers en jongvolwassenen hebben zo hun eigen problemen. Gepest worden op school of opleiding, onzekerheid, eenzaamheid en ruzie met ouders en andere familieleden zijn daar een paar voorbeelden van. Chance2change helpt graag om jongeren weer lekkerder in hun vel te laten zitten. Hierbij blijkt lichaamswerk een goede aanvulling te bieden.